Autotest VIH®

Update: În prezent autotestul VIH a fost scos de pe piața farmaceutică românească. Momentan se lucrează la procedura de reintroducere în România. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de  telefon 021 319 93 29. 

Dacă preferi să te testezi acasă, într-un mediu familiar ție și în deplină confidențialitate, poți opta pentru varianta autotestului HIV.

Unde se găsește Autotest VIH® ?

Autotestul este disponibil în farmaciile din România, precum și pentru comandă online.

Este rezultatului autotestului 100% sigur?

Pentru ca rezultatul să fie cât mai concludent, este important ca testul să fie făcut la 3 luni după expunere la virusul HIV, să respecți toți pașii enumerați în prospectul produsului, iar testul să fie în perioada de valabilitate.

Cine poate face un autotest HIV?

autotest VIH® este pentru persoanele care doresc să-şi cunoască starea de sănătate din punct de vedere al infectării cu HIV. Este o altă modalitate dispobillă pentru cei care vor să își cunoască statutul. Mai multe despre modalitațile de testare în România, citește aici.

Cum se realizează un Autotest VIH® ?

Autotestul se realizează printr-o picătură de sânge prelevată din vârful degetului.Testul poate fi făcut acasă, în deplină intimitate şi confidenţialitate; durează aproximativ 5 minute, iar rezultatul se obține în 15 minute.

Îți recomandăm ca înainte să faci testul să urmărești următorul clip video pentru a recunoaște cu ușurință pașii de realizat.

Am nevoie de asistenţă sau sfaturi pentru a face autotestul. Poate să mă ajute cineva?

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre autotest, ai  nevoie de ajutor ȋn utilizarea testului sau interpretarea rezultatului sau dacă pur și simplu ai  ȋntrebări legate de HIV, poți să suni la UNOPA și vom sta de vorbă cu tine!  Poți să ne apelezi oricând de luni-vineri, între 9:00-17:00, la numarul de telefon 0735 853 569

 

CITEȘTE MAI DEPARTE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:


© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.