Întrerupere de tratament ARV în spitalul în care te tratezi? Anunță-ne!

Încă de la înființarea din 2000, UNOPA și-a asumat misiunea de a luptat pentru asigurarea tratamentului ARV continuu și gratuit pentru toate persoanele seropozitive din România.
Prin documentarea detaliată a lipsei de medicamente ARV, prin comunicare directă cu Ministerul Sănătății, publicare în presă a acestor cazuri, elaborarea de studii privind Programul de Tratament HIV, prin campanii de advocacy, UNOPA a reprezentat vocea a mii de persoane care trăiesc cu HIV/SIDA în România pentru rezolvarea sincopelor în asigurarea terapiei ARV.

Și tu poți acționa! Anunță-ne despre situația din județul tău!
Sunt probleme cu tratamentul ARV în spitalul în care te tratezi? A trecut mai mult de un an de cand nu ti-au fost efectuate analizele specifice (CD4 și viremie)?

Cunoscând aceste probleme le putem documenta mai departe și începe dialogul cu Ministerul Sănătății astfel încât situația cu care tu și alte persoane vă confruntați să fie rezolvată cât mai rapid!

Completează formularul  mai jos sau în altă pagină.

 

4 răspunsuri la “Întrerupere de tratament ARV în spitalul în care te tratezi? Anunță-ne!”

 1. Elena spune:

  Buna seara! Anul trecut s-a adus in discutie ca din acest an sa se distribuie pastilele la domiciliu pentru persoanele seropzitive daca nu prezinta alte probleme. Daca aveti vreo informatie in legatura cu acest subiect, va rog frumos daca ati putea sa imi dati un raspuns.Va multumesc anticipat!

 2. Irina spune:

  Buna am stat cu cineva in 2021. Si el o stat cu o fata care este infectata cu hiv ….. la baiatu nu iasa nimic ca este infectata …. fupa 2 ani mio zis ca o avut o prietena care o iesit setopozitiva … dupa 6 luni fost la dora medical …. am facut un test hiv rapid di ni mio iesit nimic …. in cazul asta ce am de facut ..m multumesc mult … astept un raspuns

  • admin spune:

   Buna ziua! Daca testul facut a iesit negativ inseamna ca nu sunteti infectata, asa ca puteti sta linistita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.