Semnaleaza o intrerupere de tratament


1. Nume *

2. Prenume *

3. Număr de telefon *

4. Adresă de email

5. Județ *

6. Care este spitalul de la care primesti tratamentul ARV? *

7. Exista întrerupere de tratament ARV în spitalul în care te tratezi?

8. A trecut mai mult de un an de cand nu ți-au fost efectuate analizele specifice (CD4 și viremia)?

Next

INFORMARE DESPRE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date (RGDP), UNOPA va informeaza ca:
a) In vederea comunicării cu UNOPA pentru sesizarea unei întreruperi în serviciile medicale garantate prin Programul National HIV/SIDA, UNOPA se adreseaza persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA in Romania. Datele personale necesare pentru sesizarea intreruperilor sunt: nume, prenume, judet, numar de telefon, email, spitalul in evidenta carora se afla.
b) Scopul colectarii acestor date este strict legat de scopul declarat al formularului si nu vor fi utilizate in alte scopuri, daca persoana nu isi da acordul pentru aceasta printr-o informare prealabila.
c) Datele colectate in vederea sesizarii intreruperilor de tratament ARV si analize specifice vor fi stocate in format electronic, la sediul UNOPA si in conturi protejate de stocare inCloud.
d) Datele personale oferite vor fi utilizate in perioada documentarii evenimentelor sesizate si nu vor fi oferite sub nici o forma publicitatii.
e) Persoanele care au completat formularul pentru sesizarea unei situatii de intrerupere vor putea solicita solicita stergerea datelor prin contactarea organizatiei prin modalitatile enumerate pe site-ul www.unopa.ro la sectiunea „Contact”.
i) UNOPA garanteaza ca datele personale comunicate vor beneficia de masuri de securitate corespunzatoare (sistem antivirus, device-uri si conturi de stocare inCloud protejate prin parole, sediu de lucru securizat).
j) UNOPA declara faptul ca solicita si prelucreaza doar datele strict necesare pentru documentarea situatiilor de intrerupere in furnizarea tratamentului ARV si analize specifice.

*

Am citit și sunt de acord cu termenii si conditiile enumerare mai sus privind datele cu caracter personal pe care le voi comunica.

Back
Submit

Multumim!
Vom reveni cu un raspuns catre Dvs.!

Sponsori și
parteneri:


© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.