Cine ar trebui să se testeze pentru HIV?

Aprope toţi ar fi indicat să ne testăm. CDC Atlanta recomandă ca toţi cei între 13 şi 64 de ani să se testeze cel puţin o dată ca parte a analizelor de rutină, iar cei care s-au expuns în vreun fel riscului să se testeze mai des.

De exemplu cei care au avut mai mult de un partner sexual, persoane care au avut alte boli cu transmitere sexuală, persoane care au consumat/consumă droguri injectabile, sunt expuşi unui risc mai mare de infectare şi ar trebui să se testeze cel puţin o dată pe an.

CITEȘTE MAI DEPARTE:

2 răspunsuri la “Cine ar trebui să se testeze pentru HIV?”

  1. Gábor Alex spune:

    In urmă cu o lună am avut contact sexual cu o persoană , care la rândul ei, imediat înaintea mea a avut un alt contact sexual cu o altă va persoană care a fost depistată pozitív
    Mai exact persoana cu care am avut contactul sexual, înaintea mea cu o zi a avut contact sexual cu persoana care a fost depistată pozitív.In cazul meu există riscul să contactez virusul HIV, dacă persoana cu care am făcut sex a făcut sex neprotejat cu persoana care a fost depistată…

    • admin spune:

      Da, exista riscul. Iti recomand sa te testezi cu un test de generatia a IV-a la 6 saptamani de la actul sexual cu pricina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.