Selectie nationala pentru „Bursele Dorel Pintilie”

Federatia UNOPA organizeaza selectie nationala pentru „Bursele Dorel Pintilie” pentru dezvoltare personala si profesionala a persoanelor seropozitive din Romania

Federatia UNOPA ofera in cadrul proiectului „Bursele Dorel Pintilie” sprijin financiar pentru persoane seropozitive din Romania care doresc sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional. Sprijinul financiar poate acoperi costuri directe ce tin de taxe de studii, taxe pentru participarea la cursuri, taxe pentru participarea la diferite forme de ateliere, scoli de vara, programe, etc. Proiectul este derulat de catre Federatia UNOPA cu sprijinul financiar al GSK Romania.

Pentru a aplica pentru sprijin financiar nu se solicita un nivel minim de studii dar este necesar ca aplicantul sa indeplineasca conditiile prevazute pentru inscrierea la activitatea de dezvoltare personala/profesionala pentru care aplica (nivel de studii solicitat, resurse, durata, etc).

Limita fondurilor disponibile in total pentru acest proiect este de 2400 Euro. Fiecare aplicatie se va incadra in maxim 500 de euro.

Pentru a se inscrie in selectia pentru bursele „Bursele Dorel Pintilie”  persoanele seropozitive interesate trebuie sa completeze cat mai detaliat si corect formularul de inscriere accesand linkul de la jos:

https://goo.gl/forms/IKRWMyU1lyws6eEV2

 

Inscrierea se poate face pana la  1 septembrie 2016, ora 24.00.

Dupa incheierea perioadei de aplicare a formularelor va fi realizata o selectie in care se va tine cont de urmatoarele aspecte:

– motivatia personala de dezvoltare personala/profesionala

– relevanta activitatii pentru care persoana seropozitiva aplica pentru dezvoltarea personala/profesionala

– gradul in care proiectul personal este realizabil (este potrivit cu nivelul de studii al aplicantului, alte costuri pot fi acoperite din surse personale, etc)

 

Persoanele selectate, pentru a putea beneficia de „Bursele Dorel Pintilie”  vor prezenta urmatoarele documente:

Documente obligatorii:

–          copie dupa actul de identitate

–          copie dupa diploma dela ultima forma de invatamant absolvita

–          copie dupa un document oficial emis de o institutie care sa ateste statutul de persoana seropozitiva (adeverinta / scrisoare medicala) – nu trebuie sa fie recenta sau special emisa pentru aceasta selectie de burse

–          un document care sa ateste inscrierea la curs/atelier/scoala de vara, etc

–          document care sa ateste finalizarea cursului/atelierului etc

* Plata sprijinului financiar se va realiza in rate, in functie de conditiile prestatorului, dar nu mai mult de 50% la demararea proiectului/cursului etc.

Pentru intrebari si detalii suplimentare, puteti adresa intrebarile dvs la adresa de email: unopa@unopa.ro

2 răspunsuri la “Selectie nationala pentru „Bursele Dorel Pintilie””

  1. Șerban Florina spune:

    Bună ziua,as dori sa știu cum pot afla mai multe detalii legate de aceste burse ,va pot contacta telefonic sau prin intermediul e-mailul.Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.