Procedură livrare diplome și adeverințe concurs de postere Fii inspirat! 2018

Procedură livrare diplome și adeverințe concurs de postere Fii inspirat! 2018

S-a început procesarea diplomelor pentru participanți, cât și adeverințelor pentru profesorii coordonatori din întreaga țară. Din păcate, din cauza numărului mare de participanți,  procesarea și trimiterea prin Poșta Româna va dura câteva săptămâni. Diplomele și adeverințele vor fi grupate în funcție de profesorii coordonatori și de școala de unde provin elevii. Pentru fiecare școală se va trimite un plic conținând toate adeverințele și diplomele.

Pentru a intra în posesia documentelor doveditoare participării la concurs există trei variante:

  1. Ridicarea de la Sediul UNOPA. Aceasta este cea mai rapida și sigură variantă, documentele putând fi ridicate începând cu miercuri 23 Ianuarie 2018. Recomandăm persoanelor din București ce au disponibilitate să vină la sediul UNOPA (Str. Ștefan Greceanu, nr. 7), cu un anunț telefonic în prealabil, pentru a ridica documentele doveditoare participării la concurs.
  2. Livrarea prin curierat. Persoanele înscrise la concurs din afara orașului București, dacă au nevoie urgent de diplome și adeverințe, pot solicita începând de săptămâna viitoare (la adresa programe@unopa.ro) livrarea prin Fan Curier, cu plata la destinatar.
  3. Livrarea prin Poșta Română. Persoanele ce nu se regăsesc în categoriile enumerate mai sus, vor primi diplomele și adeverințele prin Poșta Română, la adresa Școlii de care aparțin. Livrarea prin Poșta Română va dura câteva sâptămâni fiind nevoie să fie procesate adresele, plicurile, borderoul, etc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.