Prietenia dintre + (seropozitiv) și – (seronegativ)

De multe ori confidentialitatea asupra diagnosticului de persoana seropozitiva ridica bariere intre oameni. Publicul doreste să ii cunoasca pe cei care traiesc cu HIV. Iar persoanele seropozitive isi doresc sa scape de aceste barieri. Dar totusi… experientele neplacute anterioare, mentalitatea generala, preconceptiile, teama de discriminare, necunoscutul de dupa un asemenea pas – ii reduc la tacere.

In acest tablou, exista totusi oameni care pot spune povesti. Iar acestia sunt prietenii. Cei care sunt prieteni cu persoane seropozitive, pot confirma si infirma multe dintre lucrurile ce pana acum erau la nivel de presupuneri.

UNOPA  va prezinta un clip inedit despre prietenia dintre + (seropozitiv) si – (seronegativ).

Clipul este realizat in cadrul campaniei de educare a publicului privind efectele întreruperilor de tratament asupra vieții persoanelor seropozitive derulata prin proiectul „Prin ochii mei”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

 

 

2 răspunsuri la “Prietenia dintre + (seropozitiv) și – (seronegativ)”

  1. Ionescu Valentin spune:

    Doresc să intru intr-o asociație a comunității. Vreau să găsesc prieteni.

    • admin spune:

      Te rugam sa ne contactezi prin formular, lasand detalii despre judetul si orasul din care esti pentru a putea sa te directionam. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.