Meci de fotbal organizat in favoarea luptei impotriva SIDA

Englezul Michael Owen (Real Madrid), italianul Paolo Maldini (AC Milan) si francezul Bixente Lizarazu(Olympique Marseille) vor participa la un meci de fotbal organizat in favoarea luptei impotriva SIDA, care va opune o selectionata mondiala echipei spaniole FC Barcelona, pe 30 noiembrie pe Camp Nou, a anuntat clubul spaniol. 
Din selectionata mondiala, care va fi condusa de legendarul fost jucator al Barcei, olandezul Johan Cruyff, vor mai face parte spaniolul Fernando Torres ( Atletico Madrid), francezul Fabien Barthez (/Olympique Marseille), grecul Mihalis Kapsis /Girondins Bordeaux/ si sud-africanul Steven Pienaar (Ajax Amsterdam). 
Barca va participa la acest meci, care va fi difuzat in direct in toata lumea, cu intreg efectivul de jucatori. Tarile sarace, cu cel mai mare numar de bolnavi de SIDA, il vor primi gratuit, in timp ce tarile dezvoltate vor plati drepturile de televizare. 
Fondurile adunate din drepturile de televiziune si din biletele de intrare /intre 8 si 60 euro un bilet/ vor fi donate organizatiei Medecins sans frontieres, MSF, pentru programele din Kenya, Zimbabwe, Malawi, Equador si Guatemala 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.