Jocuri online despre HIV/SIDA pentru educarea tinerilor

UNOPA a lansat o colectie de jocuri online create special pentru educarea tinerilor cu privire la HIV/SIDA si nediscriminarea personelor seropozitive 

 Seria de jocurile online „Decizii pentru viata” le va permite tinerilor sa exploreze si sa constientizeze consecintele propriilor decizii si comportamente, intr-un mediu sigur, avand in acest fel informatiile de care au nevoie pentru a evita situatiile cu risc de infectare, de discriminare, din viata reala.

Colectia „Decizii pentru viata” cuprinde 3 aplicatii disponibile pe pagina de Facebook UNOPA.

Interactiunea online si site-urile de socializare sunt instrumente din ce in ce mai folosite de tineri pentru a comunica, pentru a-si petrece timpul liber si pentru a se informa, de aceea UNOPA considera oportuna preventia online intr-o maniera prietenoasa si atractiva.

Componenta online de informare si prevenire vine in completarea campaniei de educare HIV/SIDA „In My Shoes” derulata de UNOPA in 16 judete si Bucuresti care cuprinde activitati de informare a comunitatii si activitati de teatru social desfasurate de echipe de voluntari în școli, licee, piețe, cluburi pentru tineri, la diverse evenimente.  Toate aceste initiative conlucreaza la educarea tinerilor cu privire la HIV/SIDA si nediscriminarea persoanelor seropozitive.

Aplicatiile au fost realizate in cadrul proiectului „In My Shoes” derulat de Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) si este co-finanţat de Elveţia prin intermediul Programului de Cooperare Elveţiano-Român pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Jocurile pot fi accesate pe pagina de Facebook UNOPA  ori vizitand sectiunea Jocuri online a site-ului; acestea nu sunt adaptate pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile.

 

2 răspunsuri la “Jocuri online despre HIV/SIDA pentru educarea tinerilor”

  1. Coco spune:

    Pt corectitudine ar trebui vizitata si Constanta sa se treca in revista atitudinea execrabila a unor medici.Aici nu dau nume se stih ei unul ii ih cohones de….functie de cinducere.Numit bineteles capacitatile ii sint discutabile cel putin cele OMENESI.

    • admin spune:

      Va invitam sa ne scrieti un email si sa descrieti situatia daca este ceva care organizatia noastra ar putea face. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.