Invitaţie la dezbaterea regională „Politicile publice din domeniul sănătăţii şi protecţiei sociale” – Brașov

Ne face o deosebită onoare să vă invităm să fiţi alături de noi la dezbaterea regională cu tema „Politicile publice din domeniul sănătăţii şi protecţiei sociale” pe care o organizăm în data de 12.04.2019, ora 09.00, în Sala de conferinţe a Hotelului Oasis, Brașov, jud. Brașov (Str. Vulcan nr. 41).

 

Evenimentul îşi propune să aducă în prim plan nevoia unei comunicări reciproce constructive între autorităţile şi asociaţiile de pacienţi/partenerii sociali din regiunea de dezvoltare Centru, a implicării societăţii civile din regiune în procesele de dezbatere a politicilor publice de sănătate şi protecţie socială, a identificării problemelor cu care se confruntă persoanele aparţinând grupurilor vulnerabile sau diferitelor patologii în domeniul asigurării serviciilor de sănătate şi protecţie socială, precum și găsirea mijloacelor optime pentru înlăturarea ori diminuarea efectelor negative ale problemelor identificate. Identificarea nevoilor de modificare/propunere de politici publice alternative este un deziderat al acestui eveniment.

 

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale, cu responsabilităţi în domeniu, ai asociaţiilor de pacienţi şi partenerilor sociali/sindicate din regiunea Centru a țării.

  • Pentru participanţii care se deplasează din afara judeţului Brașov se va asigura cazare şi masa (o noapte de cazare din data de 11 spre 12 februarie). Cazarea se va face în camera duble. Transportul se va deconta ulterior, prin virament bancar în contul participantului (rugăm solicitați la benzinărie să apară pe bonul de combustibil codul fiscal RO33322002).Rugăm să știți contul IBAN pentru a-l trece pe decont. Pentru cazare si decont transport este nevoie de Ordin de deplasare.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la dezbatere până la 01.04.2019 la fax: 021 319 93 29, tel: 0735 853 595 sau email: catalina.zaharia@unopa.ro. Am ataşat acestei invitaţii agenda evenimentului.

Pentru detalii suplimentare: Iulian Petre – Director executiv, Tel: 0724355878, email: iulian.petre@unopa.ro

 

Cu stimă,

Catalina Zaharia – Expert Grup Țintă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.