Dezbaterea regională „Politicile publice din domeniul sănătăţii şi protecţiei sociale”

Ne face o deosebită onoare să vă anunțăm cu privire la dezbaterea regională cu tema „Politicile publice din domeniul sănătăţii şi protecţiei sociale” pe care o organizăm în data de 16.11.2018, ora 09.00, în Sala de conferinţe a Hotelului Univers T, Cluj-Napoca, jud. Cluj ( Str. Alexandru Vaida Voevod Nr. 53-55).

Evenimentul îşi propune să aducă în prim plan nevoia unei comunicări reciproce constructive între autorităţile şi asociaţiile de pacienţi/partenerii sociali din regiunea Nord-Vest, a implicării societăţii civile din regiune în procesele de dezbatere a politicilor publice de sănătate şi protecţie socială, a identificării problemelor cu care se confruntă persoanele aparţinând grupurilor vulnerabile sau diferitelor patologii în domeniul asigurării serviciilor de sănătate şi protecţie socială, precum și găsirea mijloacelor optime pentru înlăturarea ori diminuarea efectelor negative ale problemelor identificate. Identificarea nevoilor de modificare/propunere de politici publice alternative este un deziderat al acestui eveniment.

 

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale, cu responsabilităţi în domeniu, ai asociaţiilor de pacienţi şi partenerilor sociali/sindicate din regiunea Nord-Vest a țării.

O societate civilă implicată în sistemul de sănătate şi protecţie socială

Cod SIPOCA

 257/SMIS 109810

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.