Comunicat de presă

Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) şi Ministerul Sănătăţii au plăcerea să anunţe organizarea unei conferinţe de presă la Hotel HILTON în data de 2 Decembrie, începând cu ora 11.00. Conferinţă este prilejuită de celebrarea Zilei Internaţionale Anti-SIDA şi de lansarea campaniei naţionale de ne-discriminare pe criteriul HIV/SIDA. Ziua de 1 Decembrie comemorează victimele epidemiei HIV/SIDA şi simbolizează solidaritatea cu persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA. Cu această ocazie, UNOPA va lansa raportul de monitorizare a respectării drepturilor persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA, pentru trimestrul Iulie – Septembrie 2004. Acest raport de monitorizare este disponibil pe site-ul UNOPA (www.unopa.ro), capitolul statistici.

Conferinţa de presă va fi urmată de un eveniment tradiţional pentru manifestarea solidarităţii cu persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA: formarea unei funde umane în faţa Hotelului HILTON, în jurul orei 12.15 p.m.

Pentru mai multe informaţii în legătură cu conferinţa de presă sau cu campania naţională de luptă împotriva HIV/SIDA, vă rugăm să ne contactaţi la 021-2109089 sau la e-mail unopa@unopa.ro. Persoana de contact este Cristina BUCATĂ – director executiv.

Vă mulţumim pentru timpul acordat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.