Burse pentru persoanele care trăiesc cu HIV – 2020

Federația UNOPA organizează a V-a ediție a programului de Burse „Dorel Pintilie” destinată dezvoltării personale și profesionale a persoanelor seropozitive din Romania. Proiectul este derulat de către Federația UNOPA cu sprijinul financiar al GSK Romania.

Îți dorești să te dezvolți profesional?

Poate și tu ai acea pasiune sau talent despre care te-ai întrebat „cum ar fi daca chiar l-aș pune în valoare?” Si poate pentru asta îți mai lipsea doar un pas – acel curs, acea diplomă sau certificare care sa îți ateste abilitățile sau care sa dovedească pregătirea în domeniul respectiv.

Atunci Bursa „Dorel Pintilie” este pentru tine! Este o bursa de până la 500 de euro destinată special persoanelor seropozitive care doresc să obțină o calificare profesională, să dobândească certificări suplimentare, să finalizeze studii (liceale/facultate/master), să își îmbunătățească abilități care ar ajuta la obținerea unui loc de munca sau chiar promovarea! Într-un cuvânt acel curs care ți-ar îmbogăți o secțiune din CV și te-ar aduce mai aproape de profesia dorită!

Cine poate aplica?

Este eligibilă orice persoană seropozitivă din România care:

  • dorește să urmeze un curs/ atelier/ studii
  • îndeplinește condițiile solicitate de furnizorul cursului/atelierului pe care intenționează sa îl urmeze (nivel de studii solicitat,  durata, etc).
  • își asumă finalizarea cursului/ atelierului/ studiilor și acoperirea eventualelor costuri suplimentare ce depășesc suma oferită în cadrul bursei
  • își asumă prin contract furnizarea dovezii finalizării cursului/studii/atelier către UNOPA (diploma de absolvire/ adeverință/ certificate)
  • își asumă utilizarea bursei strict în scopul declarat prin formularul de înscriere

Concret, pentru ce pot aplica?

Sprijinul financiar oferit prin bursa poate acoperi costuri directe ce țin de taxe de studii, taxe pentru participarea la cursuri, taxe pentru participarea la diferite forme de ateliere, școli de vara, programe, etc. Nu exista restricții privind domeniul profesional pentru care se aplică. E important totuși să detaliezi motivația personală pentru cursul ales.

Care este cuantumul maxim pentru Bursa Dorel Pintilie?

Fiecare bursă oferită se va încadra în maxim 500 de euro.

Cum mă înscriu?

Pentru a aplica ca bursier în programul Dorel Pintilie este necesar să completezi formularul de înscriere disponibil la linkul:   https://forms.gle/6JFwashcXLXmM3kaA

Este foarte importantă completarea tuturor secțiunilor din formular.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.