Angajăm consultant realizare studiu privind serviciile de prevenire și suport pentru PLHIV din Romania

Federația UNOPA angajează consultant care să contribuie la realizarea unui studiu  privind serviciile de prevenire și suport pentru PLHIV din România.

Studiul colectează date de la mai mulți contribuitori naționali guvernamentali și neguvernamentali privind serviciile de prevenire si suport pentru PLHIV, la nivel național, (serviciile existente, impactul și eficacitatea serviciile existente, nevoi, priorități),  analizează date statistice la nivel national și regional, analizează rapoarte, studii, documente științifice, analizează cadrul legal existent în direcția finanțării și contractării acestor servicii.

 

Selecția se realizează în cadrul proiectului “Creșterea rolului societății civile în furnizarea de servicii de suport pentru PLHIV în Romania”, finanțat de Fondul Global de Combatere a HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei.

 

Procedura de selecție, rolul în cadrul proiectului, cerințele și responsabilitățile sunt detaliate în termenii de referință anexați prezentului anunț.

Termeni de referinta

Nota GDRP

Oferta tehnico financiara

 

Contact:

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 021 319 93 29 sau e-mail: unopa@unopa.ro , persoană de contact Iulian Petre – Manager proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.