DEZBATERE CU OCAZIA „1 DECEMBRIE – ZIUA MONDIALA SIDA”

Programul de tratament HIV în România – prezent și perspective

05.12.2022, INBI „Prof.Dr. Matei Balș”, Academia Europeană HIV/SIDA, Sala Amfiteatru

Federația UNOPA, în parteneriat cu Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof.Dr. Matei Balș”, Centrul Român HIV/SIDA și Academia Europeană de HIV/SIDA, vă invită să participați la evenimentul dezbatere Programul de tratament HIV în România – prezent și perspective, eveniment organizat în contextul Zilei Mondiale SIDA, care se marchează în fiecare an, la nivel mondial, în data de 1 Decembrie.

La eveniment sunt invitați să participe medici infectioniști, reprezentanți ai conducerii unor spitale de boli infecțioase si Centre Regionale HIV/SIDA, reprezentanți ai autorităților responsabile cu prevenirea și tratamentul infecției HIV, reprezentanți ai autorităților responsabile cu protecția socială a persoanelor seropozitive, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale active în domeniu, jurnaliști, etc.

Evenimentul va avea loc în data de 05 decembrie 2022, începand cu ora 09.30, la Sala Amfiteatru din cadrul Academiei Europene HIV/SIDA din cadrul INBI „Prof.Dr. Matei Balș”, strada Dr. Calistrat Grozovici 1, București. Pentru cei care nu pot ajunge fizic la eveniment, va fi disponibila participarea la eveniment online, via Zoom. Evenimentul va fi transmis live pe Facebook.

Avem rugămintea să confirmați participarea până în data de 4 decembrie 2022, la Iulian Petre, Director Executiv UNOPA, iulian.petre@unopa.ro,  tel. 0724355878.

Cu deosebita consideratie,

Iulian Petre – Director Executiv  UNOPA  

Descarca aici anuntul pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.