Concurs național de postere „Fii inspirat!” – ediția 2018

Si in anul 2018 continuam sa cautam persoane creative, spontane,  elevi pasionati artă, care  îi pun în mișcare pe cei din jur.  Te invităm cu noi în echipa „InspiRed” să ii inspiram pe cei din jurul nostru la deschidere, informare, toleranță!

Cum poți face asta? 

Înscriindu-te la a treia editie a concursului de postere „Fii inspirat!” pe care UNOPA îl organizează în perioada 15 octombrie 2018 – 14 decembrie 2018, în cadrul campaniei InspiRED – o campanie despre oameni cu și fără HIV. Ca participant la concurs poți reda prin artă o experienţă/înțelegere proprie legată de problematica HIV/SIDA și persoanele seropozitive.

Cui se adresează concursul?

Concursul se adresează elevilor proveniți din scoli și din licee, centre de protecție, centre educaționale din toată țara. Concursul este structurat pe două categorii de vârstă astfel:

– Categoria 1 – Ciclul gimnazial (elevi din clasele V-VIII)

– Categoria 2 – Invățământ liceal, profesional (participanții din această categorie nu vor depăși vârsta de 19 ani la data înscrierii în concurs)

Cum poți participa la concurs?

  • Gasește-ți un profesor care să te coordoneze în realizarea lucrării
  • Citește împreună cu profesorul coordonator bibliografia și regulamentul concursului și stabilește o temă pentru posterul pe care vrei să îl realizezi
  • Completează formularul de înscriere, disponibil online
  • Realizează un poster format A2 (420 x 594 mm)
  • Trimite posterul împreună cu eticheta prevăzuta în regulament

Citește Regulamentul concursului si bibliografia

Mărește-ți șansele de reusită citind regulamentul concursului si bibliografia (formata din clipuri video si articole)! Acestea te vor ajuta sa intelegi conceptul concursului, modul in care juriul va evalua lucrarea ta, vei gasi inspiratie pentru lucrarea ta!

Poti descarca regulamentul aici – Regulament concurs_2018

Calendarul concursului

15 octombrie – 23 noiembrie 2018 Crearea posterelor. Incrierea participanţilor.
26 noiembrie05 decembrie 2018 Jurizarea posterelor
14 decembrie 2018 Expoziţia posterelor. Premierea câștigătorilor

Premii și ceremonia de premiere

Câștigătorii concursului (locurile I, II, III) vor fi premiați în cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc în București. Costurile de cazare (o noapte), masa și transport vor fi asigurate de Federația UNOPA. Data, ora şi locaţia  în care se va desfășura evenimentul vor fi anunțate prin email, pe pagina de facebook şi pagina de site a organizatorului.

În cadrul prezentului Concurs se vor acorda premii în obiecte în valoare de:

2 x locul I    1600 lei – laptop

2 x locul II   1100 lei – tabletă

2 x locul III  600 lei – smartphone

Toți participanții la concurs, elevi și profesori coordonatori, care au au înscris un poster eligibil vor obține diplome de participare.

Posterele câştigătoare dar şi alte postere selectate de juriu şi echipa UNOPA vor fi promovate pe pagina de site, facebook şi folosite în realizarea de materiale informative şi de sensibilizare

Întrebări, nelămuriri sau informații suplimentare pot fi adresate organizatorilor la adresa: programe@unopa.ro sau 0735853569, persoană de contact: Geanina Surdu

 

Resurse: 

Regulament concurs_2018

Formular online de inscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.