Dezbatere – Infectia HIV în România – 3 iulie 2024

Federația UNOPA, în parteneriat cu Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof.Dr. Matei Balș”, Centrul Român HIV/SIDA, Academia Europeană HIV/SIDA și Institutul de Antropologie „Francisc I. Rainer” al Academiei Române vă invită să participați la evenimentul dezbatere „Infecția HIV în România – prevenire, diagnostic, tratament, protecție socială”, eveniment organizat la jumătatea anului 2024, cu scopul de a analiza prima jumătate a anului și a vedea perspectiva pentru a doua jumătate, prin prisma activităților de prevenire, testare, diagnosticare și tratament a infecției HIV în România.

La eveniment sunt invitați să participe medici infectioniști, reprezentanți ai Centrelor Regionale HIV/SIDA, reprezentanți ai autorităților responsabile cu prevenirea, controlul și tratamentul infecției HIV, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale active în domeniu, jurnaliști, pacienti, etc.

Evenimentul va avea loc în data de 3 iulie 2024, începand cu ora 12.00, in format hibrid, o parte din participanti vor fi in sala de conferinte, o alta parte online, utilizand platforma Zoom. Evenimentul va fi transmis live pe Facebook aici. Agenda evenimentului este poate fi descarcata de aici.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:

© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.